Adaptační kurz 2014

V pondělí 8. září 2014 jsme odjeli my (prima osmiletého gymnázia) a naši spolužáci (první ročník multimediální tvorby) na adaptační kurz do Poslova Mlýna u Doks. Jeli jsme vlakem, ale přímo do rekreačního areálu jsme museli dojít pěšky. Nebylo to daleko, ale někteří z nás měli těžké tašky.

perex-image

Samozřejmě jsme se nejprve ubytovali, potom naobědvali a pak už nás čekalo sportovní odpoledne. Prima hrála přehazovanou, první ročník fotbal a volejbal. Největší radost jsme ale bez ohledu na věk měli z obrovské trampolíny. Učitelé nás nenechali vydechnout ani po večeři, museli jsme si připravit prezentaci pokojů, kterou jsme po večeři předváděli spolužákům.

Druhý den dopoledne jsme se nejdřív trochu učili a odpoledne jsme se vydali na hrad Bezděz. Cesta lesem byla dlouhá asi čtyři kilometry a pořád stoupala, ale z hradu byl hezký výhled a taky jsme si tam mohli koupit zmrzlinu. Cestu lesem zpět jsme si ještě zpestřili hrou. Ve středu jsme měli na programu orientační běh a po večeři už jsme se museli chystat k odjezdu, abychom stihli ranní vlak. Na adaptačním kurzu se nám moc líbilo, všichni jsme si ho užili.

 

Alexandra Svatá, prima

Zpět