Atletické závody v Nymburce

V úterý 16. září se vybraní studenti EKO Gymnázia a Střední odborné školy Multimediálních studií vydali na atletické závody do Nymburka.

perex-image

Počasí se na začátku dne nezdálo moc přívětivé, ale během dopoledne se zlepšovalo. Na závody jsme jeli vlakem, sraz jsme měli na nymburském nádraží, kde už na nás čekali naši spolužáci, kteří se báli, jestli vůbec přijedeme. Na trati totiž probíhala rekonstrukce a ráno České dráhy zrušily dva vlaky od Poděbrad.

Na programu závodů byl běh na 60, 200, 800 metrů a 1,5 kilometru, skok vysoký a daleký a vrh koulí, který měl na starost náš tělocvikář pan profesor Roubíček. Atletické závody končily týmovou štafetou. Bojovali jsme s velmi těžkými soupeři, na některých bylo vidět, že sportují pravidelně, a dali nám pořádně zabrat, ale i přesto se nám povedlo pár úspěchů. Třetí místo ve skoku do výšky vybojovala Sára Plačková z prvního ročníku. Další třetí místo, tentokrát v běhu na 400 metrů, získal Lukáš Trněný z třetího ročníku a třetí místo ve vrhu koulí získal Marcel Šíma ze čtvrtého ročníku. I přes několik natažených svalů to bylo velmi příjemné sportovní dopoledne.

 

Lucie Řípová, II. ročník Multimediální tvorby

Zpět