Asistenty dětem se speciálními vzdělávacími a výchovnými potřebami

Zeptali jsme se žáků tercie na zpětnou vazbu z projektu Setkávání, který realizujeme se Speciální ZŠ Poděbrady.

perex-image


Skvělá zkušenost. Nenapadlo by mě, jak moc je tato práce těžká. Děti byly hodně usměvavé a i mně vykouzlily úsměv na tváři. Bavilo mě to a myslím si, že i když jsem měla jisté pochyby, tak hned, co jsem přišla do dané třídy, byly pryč. Není to úplně moje vysněná práce, ale ke všem, co zde pracují, mám velký respekt.

Lucka

 

Byla to docela zábava. Moc mě překvapilo, jak se děti učí a také jak se k nám chovaly, byly velmi přátelské a hodné. Uvědomil jsem si, jak velké mám štěstí, že jsem zdravý.

Matěj

 

Zjistil jsem, že je velmi náročné a vysilující s těmito dětmi pracovat, a že i jednoduché úkoly ve výsledku vyžadují spoustu úsilí a práce.

Filip

 

Překvapilo mě, jak škola funguje, a jaké technologie používá. Všechny děti tam byly přátelské a veselé. Uvědomil jsem si, že lidé si mnohdy zdraví neváží.

Tobiáš

 

Byla to velmi dobrá zkušenost. Takto na pár hodin to bylo super.

Agáta

 

Moje dojmy z té školy jsou velice zvláštní. Staral jsem se o předškoláky s autismem. Bylo mi jich velice líto, ale i jejich rodičů.

Kristián

 

Bylo to tam super, děti byly šťastné a učitelky musely být dost trpělivé. Je to dobrý zážitek.

Honza

 

Než jsme přišli, tak jsem se popravdě trošku bál. Ale ke konci jsem byl mile překvapen, s dětmi se krásně spolupracovalo a byly přátelské.

Patrik

 

Bylo to lepší, než jsem si myslel.

Kryštof

 

Setkání s dětmi jsem se trochu obávala, ale děti nás přivítaly s otevřenou náručí. Nakonec s nimi byla i legrace.

Jana

 

Setkání s dětmi jsem si užila. Mohli jsme jim pomoci a nahlédnout do jejich světa. Bylo hezké vidět, jak postupují v učení a bojují se svým postižením. Jsem ráda, že jsme jim na jeden den mohli pomáhat.

Zuzka

 

Děti i učitelé nás přijali s velmi otevřenou náručí a užili jsme si spousty legrace.
Kuba

 

VÍCE O PROJEKTU ZDE

 

 

 

Zpět